TVÁŘ

TVÁŘ

Anotace: -----

Každý má svůj originál,
každý má svůj repertoár.
Pověz mi pár krásných vět,
ať se mi zlepší svět.
Vidím stále tvé oči,
patří mezi tvoje dary.
Vidím stále tvojí tvář,
andělsky jemnou ji máš.
Ticho ve mně zaniká,
když mi něco povídáš.
A když se dívám na tebe,
cítím se lehce,
a chci ovládnout nebe.
Autor Poeticrose, 31.05.2007
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí