SPRAVEDLNOST

SPRAVEDLNOST

Anotace: -------------------

Spravedlnost není žádná věc,
ani slovo které neznamená nic.
Někde se spravedlnost odsoudí,
jinde spravedlnost zabijí.
Někteří na spravedlnost shlíží,
druzí správně nadavají.
Někdo používá jí jako zbraň,
jiní jí používají jako dlaň.
Proč není spravedlnost všude stejná,
dyť všude může si být rovná.
Autor Poeticrose, 31.05.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí