ne každý má svou vlaštovku

ne každý má svou vlaštovku

Anotace: ...lehkovážná...

Jen vzhůru leť a roztáhni svá křídla
Život probíhá v tomto okamžiku
/v minulosti žijí jen nešťastní blázni/
A naděje zemřela v našem městě jako první

Jen vzhůru leť a roztáhni svá křídla
Jsi moje vlaštovka zvěstující jaro
S tebou přichází slunce
Má jistoto...jediná...

Jen vzhůru leť a roztáhni svá křídla

A...Buď opatrný !...
Autor ztracená, 01.06.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale ani s opatrností se to nemá přehánět...:-)

02.06.2007 21:44:00 | paranoidandroid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí