Samotářský blues

Samotářský blues

Anotace: ...tak tedy další písňový text

Samotářský blues

Je to jako kolotoč,
na kterym se točim sám,
až je mi z toho na nic.
A černá díra ve mně nemá hranic.
Jsem strašně dlouho sám.
A vůbec nevim co s tím.
Jsem sám strašnou spoustu let
a vůbec nevim co s tím.
Jsem sám a přitom
hezkejch holek znám,
že vůbec nevim co stím.
Jenže na tu pravou,
hezkou, hodnou, hravou
snad nikdy nenarazím…!
Snad brzy se to změní,
snad ňákou najdu náhodu
co mě bude chtít
a já jí budu chtít,
říct:

R: Znám tě, mám tě,
mám tě, znám tě,
znám tě rád…
Mám tě, znám tě,
znám tě, mám tě,
mám tě rád…

Jsem příliš dlouho sám,
a tak mi (zlato) pověz co s tím.
Jsem sám příliš mnoho let,
a tak mi (prosím) pověz co s tím.
Ty co se koukáš sama z okna
a taky nevíš co s tím,
tak, třeba jen ať
tahle píseň není smutná,
ke mně přijď
a já ti prozradím:

R: Znám tě…
Autor Dermgen, 21.04.2005
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí