Kráska ve spárech smrti

Kráska ve spárech smrti

Anotace: Smrt a smutek, když se k tomu přidá láska, jsou to věcná témata poet :-)!!!

tajemná hudba tančí v křovinách,
a čípak je to láska,
když dívka spí na novinách,
ta bledá, němá kráska?

čípak je ta modlitba,
co line se vzduchem,
komu dívka nalítla,
když loučila se vzdechem.

k čemu se dívka chystala,
než ke spánku ulehla,
proč krvavé slzy plakala,
a růže její zvadla?

ten stříbrný svist,
co proťal ticho v domě,
lilií bílých trs,
co nikdy nebyl pro mě.

dívka teď v slzách tančí,
Smrt je jejím partnerem,
temnými hlubinami kráčí,
my v zástupu za jejím tělem jdem.

slzy tečou jí z očí,
krev ze zápěstí jí stříká,
svět se s námi točí,
hlas její nocí naříká.
Autor PrincessTerinka, 04.06.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí