......

......

Anotace: příjmám trest za svou lásku!

Sladce se táhne
zdáli chlad,
propustím duši z okovů
na chvíli snad!

Ztrestej mě chladem svých reálů,
za tu chvíli souznění
ve vzpomínkách ...umírám pomalu
v těch okovech krvavých....

Den za dnem se ptám
v otázkách planých,
jsem hříčkou osudu
v rukou Tvých němých,..

Ztrestej mě za slova
jenž z útrob duše mi jdou,
ztrestej mě!
dny lásky už nepříjdou.

V srdci mém však napořád jsou
Tvé ruce hřejivé,...
Autor Singlová, 06.06.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí