smutná duše

smutná duše

Anotace: jestli někdy takového člověka potkáte, prosím, pomocte mu. i u toho největšího problému se dá najít řešení. Věřte mi!

Když někdo celý svět nenávidí
a do duše mu nikdo neuvidi,
sám to nezvládne a dál se bude trápit,
čas se mu začne rychleji krátit.

Po pár dnech
jeho duše odejde.
Už ani vzdech
z jeho úst nevzejde.

Nebude vnímat, nebude cítit,
štěstí bude chtít marně chytit,
po své duši už nebude dychtit.

Takový člověk skoro pořád sedí,
smutnýma očima do nebe hledí.

Když se s Vámi baví,
dívá se skrze Vás.
Nic ho nezabaví
a i když to tak nevypadá
potřebuje záchranný pás.

Skoro se utopil ve svém smutku,
sám už nedokáže vyplavat.
Možná Vám to přijde divné,
když chce pomoct a bude Vás odmítat.

Nesmíte se od něj kvůli tomu vzdalovat,
pomocte mu s jeho smutkem bojovat.

On nevidí, že Vám to stěžuje,
myslí si, že se od něj všechno vzdaluje.

Přestává tuží lásky malovat,
přestává všechno kolem milovat.
Autor M.M.bird, 06.06.2007
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí