Smutný člověk

Smutný člověk

Anotace: ..Smutná budouctnost

Mít doma feťáka,
tak to už mě vážně neláká.
Ale když už doma je,
tak cítím se moc zoufale.
Vyrvat z ruky už mu to nejde,
on se už bez toho neobejde.
Dokud u sebe měl jen to zelené listí,
říkala jsem si joo chlapče tobě se to vymstí.
Všude dluhy,peníze žádný,
tvůj konec bráško bude hodně rázný.
Autor zajicek.vjamce, 06.06.2007
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm smutný...ale něco mi tam chybí....nevim co a proč...promin...

06.06.2007 21:18:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí