Peklo lásky

Peklo lásky

Anotace: Láska, neštěstí, smrt, nepatří to k sobě ???

loď pluje nocí temnou,
já chtěla býti věrnou,
loď,
co pluje mořem krve,
na ní já,
co miluji jen tebe!

prodala jsem čistou svou duši,
Mefisto řekl mi, co udělat se musí,
24 let jsem lásku měla,
to Tebe jsem tehdy chtěla!

můj čas se však naplnil,
on více času mi nesvolil,
já jsem teď temná nevěsta,
plující lodí do zatraceného města!

město, to je jen prázdnota,
malá, tajemná komnata,
je plné upsaných duší,
ten kdo vládne - tuší,
že stále mé srdce bije, PRO TEBE!

slzy mi černé kanou,
Satan, ten bere mě stranou,
ví, co jsem provedla,
před světem utekla!

tebe jsem já milovala,
pravou lásku nepočkala,
nedala jsem šanci sobě,
to proto teď tělo mé leží v hrobě, má duše bloudí v peklu, příště sse lásky radši zřeknu!
Autor PrincessTerinka, 07.06.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí