Některé věci nejdou napravit

Některé věci nejdou napravit

Anotace: ...

Vzala jsem si velké sousto
co nemůžu překousnout
neodbytné pusto
co nejde překlenout

Jen je hezké vidět
že dokážu pořád cítit
že dokážu si starou svíčkou
na cestu svítit

Můžete mi zničit
mé malé království
ze semínek co začaly klíčit
pokryté smutnou rosou

Jsou věci které nejdou
nejdou napravit
časy kdy se chyby sejdou
a už nejdou zaplatit...
Autor mattoni.uz.neni, 07.06.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo něco to má do sebe,lepšíš se :)

07.06.2007 18:14:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí