Odporný čin

Odporný čin

Anotace: O tom jak strašné je zabít anděla..

Zabili anděla, dnes ráno, ještě zašera…nejprve mu všechno krásné peří vyškubali, neměli úctu k tomu nevinnému tvorovi, harfu mu vzali…čisté slzy které ronil, v perly se proměnili, ty perly skvostně bílé zdáli se být, v nich byly vzpomínky, a andělský cit, láska ke všem,…ti lidé ho zabili, odporný čin, ten anděl nebyl za nic vin,…kam asi dali jeho tělo, svatozář rozplynula se, duše odplula, rozpustila se…
Autor Laivindil, 08.06.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí