mateřídouška

mateřídouška

Anotace: ...

sotva znatelná
vůně mateřídoušky
upoutala
/skryta v jejích dlaních/
pozornost kolemjdoucích...

bledost drobných kvítků
vyvolávala
/potají/
množství rozpačitých úsměvů
nad nevinnou hravostí
dívky a květiny
Autor ztracená, 10.06.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

10.06.2007 10:09:00 | vandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí