ODVRÁCENÁ TVÁŘ

ODVRÁCENÁ TVÁŘ

Anotace: Všímáte si ?

Omamně krásná nevěsta.
Dokonale čistá.
Má gumový rukavice na rukou,
a kráčí v kanadách.

Ostnatej drát zašlapala.
Hluboko,
do tvýho srdce.
A vůbec při tom neplakala.

Jak absurdní…

Osamělý krásky,
hledaj společnost.
Sou však děsně drahý,
berou za prachy.

Kurvy jedny.
Stejně k ránu zdrhnou,
a nechaj po sobě jen jednu,
cigaretu nevykouřenou.

Jak morbidní…

Tohle je ta krása světa.
Poznáváš ji ?
Potkáváš ji každej den.
Na první pohled je skrytá,
ale je všude kolem.

Támhle taky…
Autor -Wendy-, 10.06.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí