TENKRÁT

TENKRÁT

Anotace: Bylo to úterý že ? ... 5.června ... a co teprve před třemi lety ?

Viděla jsem tě umírat,
v očích mých.
Tak proč tě stále vídám ?
Proč jsi stále živ ?

Já stála tam nahoře,
zažehnutou cigaretu.
A přemýšlela jsem,
zdali má to ještě cenu.

Chtěla jsem zemřít,
ve svý malý bublině.
Chtěla jsem skočit,
a bejt v tom nevinně.

Ale tys natáh ruku.
A dal mi naději.

Tak možná příště...

...co třeba v pondělí ?
Autor -Wendy-, 10.06.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí