Tma

Tma

Anotace: ..když neni hezky..

Sychravá polední nálada
netuší co působí za bolest
do duše smutek se vkrádá

kapky tvořící loužičky tmy
co jako tornáda
derou se do hlavy
zatmí mozek

a oči nevidí
nechtějí vidět
uši neslyší
nechtějí slyšet
co hučící prázdnota ničí v srdci

a paprsek slunce protrhne mraky
a probudí naději
co už nebyla

ale je to jen slunce
co vysouší louže vody
a zaslepuje oči co nevidí
a tma pořád zůstává

zemřel poslední náznak naděje
vypadl proud co už nikdo nenahodí

chladný vítr projel dlaní
které se již nikdo nedotkne
jen ten vítr
co nosí smutek po lidech
co už ztratili naději
na světlo v duši.
Autor vjeraa, 10.06.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... ale je to všechno strašlivě smutné. Kdy bude hezky?

12.06.2007 11:47:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí