tvé jméno

tvé jméno

Anotace: ....

sedím a koukám
koukám na ,,to,,
kde je napsáno tvě jméno
obě jména křestní a přijímení
na té velké a studené věci
proč to tak muselo skončit?
proč to jméno musí být zrovna zde?
ptáš se ná čem je tvé jméno?
hádej ouž od pohledu je to jasné
je to...
je to...
náhrobní kámen
a ty jsi zde s ním
ležíš hned pod ním
a už nikdy nevstaneš
už se nikdy nevyhrabeš z té hlíny
seš uvězněn
budě tě tížit na věky¨
už nikdy nezahlédneš světa svit
už nikdy nezaslechneš svůj smích
a hlavně už nikdy nebudeš moct milovat
protože ty jsi odešel oupustil si nas a to navždy
Autor anima alba, 10.06.2007
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí