Díky ti...

Díky ti...

Anotace: Jen takové zachycení pocitu...

Stojím tu, přímo proti větru
Opakuju si stále jen tu jednu větu
Jsem tu, jen já, sama
Přede mnou zeje hluboká jáma
Volá: Pojď, skoč.. Poslechni
Hlas svého srdce vyslechni
Stejně o tebe nikdo nestojí, nemá tě rád
Cože to říkáš? Že nemám lhát?
Já nelžu, ty to dobře víš
Že to není pravda? Velmi se bojíš..
Strach tě obklopuje stále víc, pevněji
Nikdo tu není, nikdo ti nedodá naději
Skoč, stejně neodoláš..
Cože to říkáš? Že to nikdy neuděláš?
Vydržíš to? Utečeš? Je ti to dáno?
Tak proč už jsi to neudělala dávno?
Proč tu tedy ještě jsi? Co tě tu drží?
Uteč, udělej jen krůček vpřed.. Nikdo tě nezadrží..
Vždyť jsi o tom tolikrát snila
Máš příležitost, to by sis ji zkazila?
Po tom čekání, modlení či doufání?
Udělej to, nikdo ti nebrání…
Hop! Stačí jen krůček, jediný, ke svobodě
Máš zámek a já klíč, řešení, je nasnadě
Už padáš..
Lidé provolávají slávu
Cítí osvobození, díky ti…….
Autor Adie.80, 10.06.2007
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí