Poslední...

Poslední...

Anotace: Já vůbec nevím, co na tohle říct...:( Asi těžko někdo pochopí...ale já se nedivím.

úsměv od ucha k uchu,
voňavý parfém tvůj,
bílí pokoj bez dostatku vzduchu,
a ty nejsi můůj...

Procházím ulicí a poslouchám písně,
scházíš mi stále víc,
(je to hloupé??)
vždyť ty víš..

Oči co chtějí plakat,
úsměv co se schovává,
láska, co nemůže dýchat,
tobě se oddává,

Ticho, co ničí mou duši,
zlost co právě nastává,
srdíčko stále buší,
a moje poslední slova dopsaná...
Autor Mispul, 11.06.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím že to je jasné a výstižné. A k tomu pěkné.

11.06.2007 18:32:00 | Sokolička

to sem ráda...:( děkuju

11.06.2007 18:25:00 | Mispul

divila by ses - ja to chapu... mozna az moc dobre...

11.06.2007 18:12:00 | qpal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí