Cos udělal

Cos udělal

Anotace: pápá...;-(

Za každým slovem je ale,
za každou větou si povzdychneš,
a jediná zpráva mi prozradí,
že umíráš.

A pak se mi v hlavě rozsvtí,
varovná válečná červená,
v uších zahouká o pomoc,
je pozdě.

Necháš nás tady samotné,
tvé tělo strčí do hrobu,
tak o co ti v životě šlo,
netuším.

Šestnáct ti bylo teprve let,
starý jsi byl jako já,
a kolik přátel jsi měl víš,
jen ty.

Život ti zmizel na kolejích,
odvahu jsi měl, to ano,
však pozdě na prosby,
o pomoc.

Aby to snad tak nepřišlo,
že jsi š´tastný do hlavy...
si nešťasně natloukám...
otázku...
...cos to jenom udělal.
Autor Aaliyan, 11.06.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí