Ztráta anděla

Ztráta anděla

Anotace: někdy kolem nás mohou být andělé, sice bez křídel, ale to neznamená, že jimi nemohou být...

S křídly sklopenými
hlavami skloněnými
stáli tu andělé, co nosí smrt i ti co nosí štěstí
a dívali se, jak se pomalu řežeš do zápěstí...

Jak sudičky nad tebou všichni stáli,
někteří plakali… někteří se usmívali
a mlčky sledovali, jak člověk, kterým jsi byl,
se na krásného anděla s bílými křídly proměnil.

S tebou jsem ztratila svého jediného anděla,
on křídla neměl, ale byl to anděl, já to věděla,
teď už nemám anděla a vůbec existuje nebe?...
ztratila jsem anděla a s ním i víru v samu sebe…
Autor Nekonečnost, 11.06.2007
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vážně moc krásné...povedlo se ti to..

04.07.2007 10:58:00 | Nemůžu zapomenout

ztratit anděla a víru v sebe...může být něco horšího?

12.06.2007 12:59:00 | Láďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí