Slepé zoufalství

Slepé zoufalství

Anotace: .. Mno .. bylo to silné, tak jsem to napsala .. Taková básnička z metra.

Dochází mi síly,
jsem na hraně naprostého vyčerpání.
Všude je plno lidí,
kteří mně nezachrání.

Napravo, nalevo,
vidím známé tváře,
co vypadají,
jakoby právě vyskočily z kalendáře.

Nechtějí mě znát,
protože já už jim pomohla,
už se nemusejí bát,
protože já je z problémů vytáhla.

Sobeckost a naivita
pletou se mi pod nohama,
už nemám ani sílu,
abych se o svůj mizerný život připravila.

Když poslouchám slepého hudebníka,
jak píská svoji smutnou melodii
ve vestibulu metra,
přijde mi to všechno zlé
"..Tak dávno , dávno již.."

Jsem ráda,
že to všechno aspoň vidím.
Autor Morgana la Fay, 12.06.2007
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cítím z toho opravdovost. A to hodně cením.

(moc děkuju za návštěvy a komentáře u mě, potěšila jsi mě)

12.06.2007 21:51:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí