Peklo ve mě žije

Peklo ve mě žije

Anotace: Asi vás to nebude zajímat. Ale poslední dobou se takhle cítím.

V mém životě je jen jediné peklo a temnota
jsem společností vytržena
Ztratila jsem lásku k sebe sama.
Jsem duše všemi prokletá.
A sama sebou nenáviděná.

Sklamala s mě lásko.
Slklamal si mě živote.
Proč já stále žiju?
Proč tu pořád jsem?
Proč se nenechám stíny smrti polapit?
Zůstala jsem na to sama.
V pekle opuštěná.
Stínem zavražděná.

Snad pochopí někdo mojí mysl.
Snad odpustí mi život moje hlouposti.
Snad zbaví mě ďábel mé duše.¨
Když to samo peklo ve mě žije.
Jsem temnotou znemožněná.
a proto stále odpouštím.
Jsem láskou opuštěná
a proto tě pokouším.

Kdyby někdo chtěl mě zničit.
dám se snáze.
Kdyby někdo chtěl mi pomoct.
nepomůže lásce.
Peklo ve mě žije stále.
Jsem zase zmatená.
Má duše je prokletá.
Zbav mě těch pout.
Zabij mě prosím.
Já chci zhebnout.
Zabíj mě prosím.
Peklo ve mě žije napořád.
Já ve své duši umírám.
Autor Bianka dela Richi, 12.06.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takovej menší výpis pocitů v básnickém provedení že?Sice jsem ti to ohodnotila,ale pocity ti nemůže nikdo ohodnotit!Když je to psané podle pravdy,podle emocí,tak je to vždycky krásné!ať už je to smutný,nebo veselý!
A rozhodně si myslím,že tady máš proč být!(zajímavý,že zrovna já lidem říkám,ať nedělaj hlouposti..Ty to určitě pochopíš tak,jak je to myšlený!)

17.06.2007 15:19:00 | L.L.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí