Je mrtvá

Je mrtvá

Anotace: ...

Je mrtvá
... a který démon
jí podříznul hrdlo?
neptej se...
stejně neuvěříš.
Jen tak tam leží
... je mrtvá
ale ten výraz
v její tváři
vypadá tak spokojeně...
... jako by těsně
před smrtí
byla nejšťastnější...
za celý svůj život
... krátký jako let
pápěří ve vysoké trávě
neptej se
...
neptej...
...
zabil jí dotyk
andělských křídel
... bělostná křídla
mají hodně ostré hrany
... když víš,
že nejsou pro Tebe
... pak jsi ochotný
dát za jediný dotyk vše
... i svůj život
Autor Melfëa, 12.06.2007
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí