Maličká duše

Maličká duše

Anotace: ..když je tělo duši velké..

Maličká duše
sama se trápí.
Maličká duše
smrtka i s kápí.

Maličká duše
ofouk jí vánek.
Maličká duše
přichází spánek.

Maličká duše
v mlze zabloudila.
Maličká duše
slzu uronila.

Maličká duše
světlušku potkala.
Maličké duši
křídlo své podala.

Maličká duše
šťastná je celá.
Maličká duše....

se probudila.

Maličká duše,
co se ti stalo?

Maličká duše,
co tě tak vzalo?

Maličká duše
sen to jen byl.
Maličké duši
se nevyplnil.

Maličká duše
smrtka i s kápí.
Maličké duši
život se krátí.

Maličká duše
všude jen chlad.
Maličká duše
snad ji měl rád.

Maličká duše
kdo za to může?
Maličké duši....

už nic nepomůže.
Autor vjeraa, 13.06.2007
Přečteno 563x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí