Až...

Až...

Anotace: Jednou možná...budu znát důvody proč se tak chovala.Doufám, že se vám to bude líbit.Mě se to nelíbí, ale je to jedno z lepších co jsem v poslední době napsal, ale už starší.

Až spálíš za každým problémem most,
až budeš mít utíkání dost,
tak mi řekneš proč mě tak nenávidíš a to z plných plic.
Po Tvých slovech nezbude z mého srdce vůbec nic.
Zničíš mi život, ale nebudu Ti to vyčítat,
vždyť pravdu jsem chtěl znát.
Sudičky mi začnou rychleji čas odčítat
a já se Tě budu muset vzdát.
Nepochopím, co Ti na mě vadilo tak moc.
Proč jsi v slzách strávila nejednu noc.
To jsem se Ti tak hnusil,
že milovat jsem Tě zkusil?
To jsem tak špatný byl,
že jsem jen pro Tebe žil?
Tak odpověz!
Chci pravdu znát,
nechci Tě mít lásko rád.
Prosím nech mě jít spát.
Dovol mi poslední polibek Ti dát.
Jak mám zabít srdce svoje,
vím, že nebudeš moje.
Tak jak to udělat mám?
Jak žít bez Tebe sám?
Díky Tobě jsem sny klidné měl,
však teď bych radši zemřít chtěl.
Autor Azazen, 13.06.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neumírej pro koho žila bych já?
Já nejsem přeci ta co ti vše vyčítá.
jen na malou chvíli můj milý zkus poslouchat,
a nefňukat.
Nad sebou,
ta propast co ční je po mnou.

18.06.2007 14:12:00 | whiolet

Myslim ze krasa slova nahradi snad vsechno, nadherne jsi ji napsal. Je plna citu a tak to ma byt.

13.06.2007 13:37:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí