Jezdec bez citu

Jezdec bez citu

Anotace: ...

Prázdný smích prázdných,
pronikavý, ničí můj sluch;
hlad věčně hladných
bolí jak když do ostruh

přitlačí jezdec bez citu,
slepý, jede za svým cílem,
který neexistuje, není tu.
A krev z koně je jeho dílem,

zanechává stopy, kaluže,
řeky, rudé jak katův plášť.
Jede dál, zastavit nemůže,
veze závist, hněv a zášť,

veze je rozsévat do krajin,
kde mlčení ovládá chasu,
a neptá se, šanci nedá jim,
vše jen pro svou spásu.
Autor Žiťa, 13.06.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsaná..jako z hororu, upoutala,líbí se...takže za 100:-)

14.06.2007 09:09:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí