Tmavý kout

Tmavý kout

Anotace: ...

Sedím v tmavém koutě,
všichni na slavnost zvou mě.

Někde mrtvola leží,
hostina začíná,
vlci rychle běží.

Já nechci už takováhle být,
někam věčně běžet,
prostě takhle žít.

Chci to skončit,
ale jak?
Skočit? nebo...jak?

Předemnou je hluboký sráz,
po zádech mi běží velký mráz.

Skočím.Já to zvládnu,
touhle mocí teď já vládnu.
Nad sebou mám teď sílu,
už neunesu tuhle velkou tíhu.

Nechci už tady být
a o vysněném světě snít,
chci odejít...
Autor Anejet, 13.06.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nechod ... neskákej na světě je hej :) p.s.:jen někdy ,ale žijem z okamžiku ne ? :)

13.06.2007 18:29:00 | Chonglee

smutné, hezky napsané..

13.06.2007 17:54:00 | kakaoo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí