Kam se poděla ta dobrá víla?

Kam se poděla ta dobrá víla?

Anotace: ...osamělý večer...

Nasávám výpary
vonných tyčinek
a s nimi večerní melancholii
a zapíjím vodou
/co jako voda vůbec nevypadá/

Nevnímám
/snad jen tu vůni ano/
poslouchám
depresivní tóny
s krákavými hlasy
lidí co jdou okolo

Točení hlavy
který jako by signalizovalo
/a to příjemně/
že už to bude všechno pryč

Dřímající síla
a neuspokojivá malátnost
/Kam poděla se ta dobrá víla?/
Autor mattoni.uz.neni, 13.06.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý kousek!

13.06.2007 21:10:00 | Gregy

pěkný...melancholický...zas nevim co k tomu rict zbyde jenom pocit :)

13.06.2007 20:57:00 | DIDADA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí