Malej plyšovej medvídek

Malej plyšovej medvídek

Anotace: Jestli někdo pochopí co to znamená... x)

Malej plyšovej medvídek
leží se mnou na posteli,
jsem v myšlenkách kdoví kdem
možná jen projíždím hotely
a hledám to, co najít chci.
/Kdo to ví?/

Malej plyšovej medvídek, topím se v myšlenkách,
chtěla jsem jít pryč
/Kam? Kdo to ví?/
Jsi králem v mých pohádkách
a mě ovládl chtíč,
a já stále hledám co najít chci,
chci jít pryč
/Kdo ví co to vlastně je?/

Malí plyšoví medvídci nemaj křídla přece,
a já najednou chtěla zůstat,
když topím se ve vzpomínek řece,
/Mám strach/
nejde přestat,
jste krály v mých pohádkách...

(jo.. ja tomu taky nerozumim)
Autor Vell, 13.06.2007
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí