Změna

Změna

Anotace: ...

Byl jsem světlo i krása
někdo mi řekl, že jsem láska
úsměv a zář
to oni říkali, kdo je má tvář

co jsem byl
to už zapomenuto jest
teď jen někdo napoví
ty už nejsi jeden z hvězd

kam tedy patřím
toť už není můj zájem
levá i pravá ruka se chytá
do svého nitra jen bezbolestně zaniká
Autor OndraK, 14.06.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná báseň

04.09.2007 09:06:00 | kakaoo

Připomínáš mi jednoho Ondru K., ale ten se z těch hvězd vyloučil sám ...

21.08.2007 13:04:00 | Ágnes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí