Návštěva u lékaře

Návštěva u lékaře

Anotace: ..bolest

Prosím, ať už mě nic nebolí
pane dokrore dám vám za to cokoli.

A odkud bolest přichází??
Jaká je příčina nesnází??

Kdesi za hrudní kostí,
je příčina mích těžkostí.

A kdy vás bolí nejvíce??

Když večer stojím na zápraží
a cítím jak čas neůprosně běží,
když milence spatřím v objetí
těžko se ubráním dojetí..a zlobě a smutku

Tak to je v srdci zádrhel
cosi mu chybý...
dám vám radu-
až půjdete zítra zvečera
okolo brány kostela
srdce vytrhněte z hrudi
a do kamené zdi schovejte
i bez něj žít se dá
milít se nedejte
stačí kámen za něj nastrčit
a bez bolestí budete žít

jak řekl udělala
teď už jí nic nebolí
nezná smutek ani veselý

KÁMEN NIC NECÍTÍ
Autor angel-wendy1, 14.06.2007
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, 0-0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

DybyToByloTakJednoduchý...:-)

04.01.2013 20:07:17 | Robin Marnolli

hezky napsané

15.03.2008 17:37:00 | 0-0

správně... nikdo se nemůže obrnit ze všech stran

08.09.2007 12:19:00 | Mišpule

Dobrá myšlenka a hezky napsaná..jen kdyby to bylo tak jednoduch:-).

14.06.2007 12:50:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí