Okolí

Okolí

Anotace: Tohle byla rychlovka...

Vítr vane, mraky plují,
je to jako čas, který letí.
Obloha posetá světlými mraky,
to je ta jistota, kterou chci taky.

Tři věže stojí mi ve výhledu,
tak abych mohl spatřit tu nádheru.
Lesy, voda, život, ale to je jen díl
přirody v níž chci prožít pár chvil.

Vidím tramvaj,
jak spoutu lidí veze,
spokojeně si jede,
mé srdce ale neodveze.

Je těžké, smutné, samo a hlavně prázdné,
a touží po osobě která ho zaplní a bude zamilované.
Autor weedee, 14.06.2007
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí