Slupky cibule

Slupky cibule

Anotace: ...dnešní pro bberushku...

Zakleti v okovech vlastní duše
bloudíme
hledáme cestu odněkud někam
Zakleti do veršů poezie
pozdě přečteni
však srdce stále bije
Zakleté slzy ve slupkách cibule
stíráme všichni
čas od času
Pohlaď mi tvář příteli
ke spánku mne ulož
zakletí proměň v dětskou říkanku
Autor Hančí, 25.04.2005
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí