Duše

Duše

Anotace: ... tak si to přeečtěte a uvidíte.., možná pochopíte..

Procházím ulicemi,
jako svými myšlenkami.
Některé jsou světlé, čisté,
jiné jsou tak šedé, pusté.

Procházím kolem zdi,
za kterou skrývá se má duše.
Když trochu ztišíte se,
snad uslyšíte, jak pláče.

Pláče tak tiše, měkce,
nikdo ji neposlouchá.
Celý svět odmíta ji,
jakoby cizí byla.

Sedá si duše k duši,
jak kuře ke kuřeti.
Sedí ti mezi dveřmi,
nevidíš, šlapeš po nich.

Hledám tvé pochopení,
nad které v světě není.
Snad jednou naleznu tě..
Tak proč tě hledám?
Kdo jsi?
Autor Morgana la Fay, 15.06.2007
Přečteno 391x
Tipy 1
Poslední tipující: Isobel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Třeba to má důvod, že ten hlásek tvojí dušičky můžeš slyšet jen ty...Třeba bys jí měla naslouchat...A dát jí pochopení ty sama...

21.01.2008 11:42:00 | Isobel

Říká se, že v káždém z nás je duše jen půl,
ta druhá půlka čeká někde tam venku, za prahem.

15.06.2007 09:10:00 | Jacues W. Moucheron

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí