Už nee..

Už nee..

Anotace: struční popis, max.250 znaků, zbývá 214....nevím, co na to říct

čekala jsem u telefonu až mi zavoláš,
čekala jsem u dvěří a koukala z okna, jestli nepřicházíš,
čekala jsem až si uvědomíš, koho teda miluješ,
čekala jsem a dneska jsem si uvědomila, že už nepříjdeš,

nezavolal si a už je to půl roku,
nepřišel si a já vystála důlek v předsíni,
nepřišel jsi na to koho miluješ, jo po půl roku,
milovala jsem a teď pláču v pokoji,
Teď by byla vhodná otázka, na kterou nikdo nezná odpověď,
Ty by jsi řekl, že odpověď znáš, ale lhal bys,
tak jako jsi lhal, že tě ještě uvidím,
že tu budeš semnou a za pár dní přijedeš,
"kdyby něco,
jsem na mobilu", povídal jsi mi...

Kdyby něco, tak já už nepočkám,
nebudu plakat,
nevystojím důlek,
ani nebudu chtít,
já už nejsem snílek,

Už nee
Autor Mispul, 16.06.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí