S iluzemi dítěte.....

S iluzemi dítěte.....

Anotace: Každý má nějaké iluze...a zvlášť nešťastně zamilované holky... co myslíte???

Sama v zapadlém koutě nicoty
sedíš s iluzemi dítěte...
Vítr odvál předešlé životy,
jen tvůj duch bloudí po světě.

Duch, který o něčem kdysi snil...
Tvář, která se stále smála!
Snad déšť to všechno smyl,
a vychřice smutkem zavála...

Snad byl tvým vysněným princem
a dával životu smysl.
Pak rozloučil se smutečním věncem
a tobě život navždy zkysl!!!

Ptáš se, kde zbylá naděj se skryla.
V lásku už ani nedoufáš.
Vaše iniciáli do stromu jsi vryla.
Ale tvář si stále zakrýváš...
Autor Arwen....., 16.06.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Iluze? Ano - má je každý, nebo alespoň měl, neboť o ně už stačil přijít. Kdo bude další na řadě? Třeba právě zamilované dívky..

"Sbohem a šáteček,
pardon
- omluva ode mne?
- Ne.
Můžete si ta to sami,
nebo já, někdo jiný?
Promiňte - smůla..."

17.06.2007 12:20:00 | Stínolez

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí