život bez tebe..

život bez tebe..

Anotace: Není to básnička já vím...ale...tady jde uplně o něco jiného...přečtěte prosím....chybí mi i když ho nikdy nevrátím...já vím :(

prázdná ustlaná postel,
ta je tvoje?
uklizený pokoj bez tvé voňavky,
ten pokoj je vážně tvůj?
kufřík s cigaretama pod postelí,
jo tyhle byly tvoje.
Ovladač hozený na koberci a televize vyplá,
teď bych si myslela, že jsi usnul..

Jenže to je trochu jinak Dědečku, viď?
Ta postel je prázdná, protože už na ni dlouho nikdo neležel,
ukližený pokoj je protože ho uklízela babička,
v kufříku jsou cigarety, protože jsi je nestihl vykouřit,
a televize vyplá, protože už asi nefunguje, stářím?

přijedu k tobě domů a co tam uvidím?
babičku na židli co mi tvrdí: já jen pro sebe , vařit neumím
sednu si na okraj postele a přemýšlím jaké to je, kdyby jsi tu zase byl,
kdyby sis semnou povídal a neodešel,
Oni nevědí kam ale já jim to psát nechci,
bolí to, když vím že už tu semnou nejsi,

víš dědečku mě nevadí ta postel, ani ten uklizený pokoj,
vadí mi, že když tam příjdu tak tam neležíš,
nemáš puštěnou televizi a zmrzlinu v ruce nedržíš,
já vím jednou si mě musel opustit,
ale tak brzo se mám naučit bez tebe žít?

to není lízatko, který ti dojde a koupíš nové,
není to auto které opravíš,
není to kniha, kterou přečteš a odhodíš,
tohle není tak hloupé...

Jen chybí mi, že nemám za kým jít a vyplakat se,
nepřijít do tvého pokoje a nevlepit pusu na tvoje líce,

Mě už se tu samotné dědečku bojovat vážně nechce..
Autor Mispul, 18.06.2007
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

holčičko, bojuj.
nic jiného ti ani nezbývá.
to s dědečkem je mi vážně líto. taky mě to dřív nebo později podruhé čeká.
...ještě že dědečků nemáme více...
...zmrzlina patří do lednice...
...než se nám smutná roztopí...

18.06.2007 18:34:00 | Paralelní možnosti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí