Výkřiky ticha

Výkřiky ticha

Anotace: ...

Výkřiky ticha bodají mě do spánků,
sám se svými myšlenkami zůstávám.
Na nohách jen jednu topánku,
když sedím na své posteli stále sám.

Kruté probdění ze snění neviného,
jež promění mou duši v neštěsí.
Spánek, se všemi slastmi jeho,
ztvrdne v zatnuté pěsti.
Autor Žiťa, 19.06.2007
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: MiaaWei
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí