Přestaň...prosím

Přestaň...prosím

Anotace: tak to pro mě udělej...a přestaň mě mít rád:(

Přestaň se mi do života plést,
nechci tvoje rady,
přestaň mi říkat, kde mám klec,
promin, ale každý z nás dělá chyby,
ty mě nedokážeš snést viď?
to co bylo dřív, zahodil jsi... já ne
tak teď nechci ať se na mě díváš,
prestaň už prosíím,
stejně mě neuhlídáš,
to seš totiž celej ty...

Nechceš přestat do té doby,
než mě zničíš,
jdi už do háje,
slyšíš?

nechci tě tu,
myslím to vážně,
dokážu to,
nejsem dítě..

tak mě přestaň mít rád ...
prosím tě
Autor Mispul, 20.06.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow, teda asi bych to neměla hodnotit, páč jsem nevnímala ani rýmy ani slova, ale tren výkřik slyšim a ten na mě zapůsobil....takže výborný

20.06.2007 21:39:00 | Elča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí