ničíš mě

ničíš mě

Anotace: ....

Já tam vážně neměla chodit,
nalhávat si, že to zvládnu,
měla jsem se tě pustit,
a nečekat až zase do toho spadnu.

proč ti říkám do očí, že tě miluju?
proč si zase tady?
příjdeš vezmeš si co chceš a zase zmizíš,
to jsi ty!! já vím...
tak moc bolíš, až mě jednou chlapče zničíš..

já měla jsem skvělej vztah s jedním klukem,
choval se ke mě líp než ty tvoje sladký kecy,
byla sem mu věrná každým krokem,
do té doby než si přišel ty!
proč ti nedokážu odolat?
sám to víš...

já tam vážně neměla jít...

Je večer a já v posteli usínám,
na tebe a tenhle den vzpomínám,
a tak moc se proklínám,
a v hlavě jedno přání mám:
"chtěla bych být jiná"

ne kvůli tobě ale kvůli sobě
Autor Mispul, 23.06.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí