Mrtví jdou

Mrtví jdou

Anotace: ...

Všichni jsou mrtvi
a ty mrtvoly – chodí.
Jdou! Nevidí a neslyší.
Kráčí slepě jako svět sám.

Kam? Jedno jest.
A poté dále… dále nikam.
Až tam dojdou – potom?

Co s mrtvými?
Klid jim nedáš, život nevrátíš…
Oprátka času a prostoru
stále jen dusí,
dusí hrdla těch, co nežijí.
Nepomůžeš těm, co nechtějí.

Střet všeho.
Sbohem.
Autor Žiťa, 24.06.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tělo bez duše, duše bez těla. Chtějí pomoci ale někteří si to nechtějí připustit.
Báseň se mi líbila. :o)

02.07.2007 14:46:00 | Pferdgirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí