Nostalgie v trávě

Nostalgie v trávě

Anotace: ...někde v kopích...

Lehnul sem si na zem,
a poslouchal,
jak roste tráva,
vjemy procházely uchem
a já vnímal,
jak se nedává.
Uprostřed kolotoče dění,
zelený trávohledění.
Predátoři se stali dětskou naivitou v malých ručkách
můžeš otáčet hlavou,
rubikovou kostkou,
realitu čtverečkovou,
s námořní bitvou, kterou v trávě jiní
nenajdou.
Když pošimral Tě v nose
poslední žlutý list,
že vše
to krásné,
jednou končí...
sis uvědomil's...
pak ses zved
a odešel
- stopy v trávě poslední důsledek -
nikdo Tě
od té doby neviděl...
Vrať se!
a rozvesel...
Autor animovaný medvídek Pů, 24.06.2007
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tohle je hodně povedená báseň - ale nevzpomínej dlouho nebo nachladneš..

18.07.2007 19:57:00 | Rádoby zoufalá

Úplně tě vidím.. někde v kopích (to musí být poležení :) Moc se mí líbí.

28.06.2007 13:30:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí