Zakázané ovoce

Zakázané ovoce

Anotace: já a moje zakázané ovoce.. na která asi umřu

Strach
se pomalu ztrácí
když trhám
zakázané ovoce
den co den
tolik let

Bůh je daleko
někde pryč
a jablka sladká
jako med

jsem otrokem
svých vlastních
závislostí
a ztrácím pojem
o světě

kde to jsem?
co se děje?
kde jsou moje jablka?

Rozmazané
nervózní fleky
bez jediné
cigarety

to sladké zlo

krájím svůj pot
nožem na stejky
chci chlapa!
nebo radši dva
pořádné bejky

ukojit své pudy

mám sucho
v krku
co mi chybí?
Na chuť
sklenku vína
druhou
třetí

a už to letí

Zakázané ovoce
slastně vychutnávám
v ústech mi taje

už dávno
jsem vyhoštěná
z ráje..
Autor seed.misulka, 24.06.2007
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo. Je fakt krásná

24.06.2007 18:59:00 | angel_s.r.o

děkuju... :)

24.06.2007 16:00:00 | seed.misulka

Po dlouhé době jsem zas na literu našla něco zajímavého:-)

24.06.2007 15:53:00 | Odváté zrnko popela

to já taky... :-)

24.06.2007 15:52:00 | recht

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí