Zaživa pohřbená...

Zaživa pohřbená...

Anotace: Nejhorší je křičet uvnitř...

Hledám své jméno
je napsané na mém hrobě...
prosím neříkej nic lásko
to není kvůli tobě...
Kámen se zarývá do rukou
stejně jako žiletka,když nevím už jak dál
nedokážu popsat to co cítím
a kdyby?Každý by se jenom smál.
Můj vnitřní boj...boj se životem.
Snad smrtí se to všechno utiší?
Nevím jak dál a jakou cestou jít
a když zakřičím?Někdo uslyší?

Jsem v té rakvi zaživa pohřbená
a proto nikdo slyšet nemůže...

Vrhám se po žiletce,bože,jako smyslů zbavená
a ta znova zarývá se do kůže...
Autor mosquito, 24.06.2007
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hrozně moc mi sedí tvůj styl. Čte se to krásně...občas ne lehce, je to až moc skutečné, občas to až bolí...ale dobré to je, moc dobré.

08.09.2007 17:47:00 | stupid genius

Skládám poklonu mosquito.Je to dokonale procítěné a dobře napsané.

25.06.2007 07:41:00 | Azazen

Přesně takhle se teď cítím...Je nádherná

24.06.2007 20:12:00 | Sophia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí