Amulet

Amulet

Anotace: nevim sám co k tomu dodat jest to po dlouhé době mé nové dílo

Putuješ lesem hlubokým jak studna sama
Tvé kroky tě vedou kolem studánky
Kde na pařezu sedí v šatu černém malá dáma
Sleduješ ji pohledem mrazivým jak led
Tvůj pohled zaujal jej modrý drak houpajíc
Se na krku.

Tvá zvědavost tě vede blíž a blíž
Pohled stále upřen na ten amulet
A ty víš že ona tě nevidí
Skrýváš se jak zvíře mezi stromy
Na obličeji maska, ptám se proč to
Snad že by strach tebou cloumal

Hromy, blesky a kříž rozpolcený
Oči pod maskou ti brečí
Proč brek, proč ten strach co před
Bohem ty zkrýváš co je to
Že ty se skrýváš jak zvíře mezi stromy
Pozoruješ ji jak jej milí

Pane můj mě bol srdce svírá
Láska mě k ní týrá
Přec ten cit, ten dokáže probudit
Však ten amulet co hrdlo ji svírá
Sem daroval já

Amulet,drahokam darován ti byl
Amulet,dárek,poklad srdce mého
Amulet,drahokam darován byl

Temnota srdce mé zaplavila
Mě samotného láska ztrápila
Ted jako zvíře lesy se ploužím
Po jediném já toužím vrátit čas
Chci zas být lidskou bytostí
Teb milovat jak tenkrát než srdce
Tvé sem zradil bolí mě to

Amulet,drahokam darován ti byl
Amulet,dárek,poklad srdce mého
Amulet,drahokam darován byl
Autor The Crow, 26.06.2007
Přečteno 576x
Tipy 2
Poslední tipující: Ty
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) amulet.. amulet z kamene..amulet... amulet mraky Tvé přežene...

10.04.2008 18:14:00 | Riwaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí