Přeplněná duše

Přeplněná duše

Anotace: Podívej čím jsi mojí duši naplnil!

Plna svého hněvu
postrádám tvojí něhu
Plna lidského hříchu
ze života bez smíchu
Plna tíživého zklamání
z tvého bezcitného oklamání
Plna slaných slziček
z tvých bodavých slovíček
,,miluji tě,nenávidím tě"
Chtěla jsem být...
Plna lásky
a v rukou sedmikrásky
ale nejde to víc tíhy už neunesu
Autor JOLINAR4, 26.06.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu zoufalá nemyslíte?

26.06.2007 21:53:00 | JOLINAR4

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí