Soumrak

Soumrak

Anotace: stav úzkosti

Ležím v posteli rodičů mých
úžasných.
Matně přemýšlím,
v krvi líh
a zima na nohy.
Zase skalen!
Já jsem tak ubohý!!!
Já jsem tak nicotný!!!

Ležím a za okny
vchází noc do dvora.
Černá jak popel,
před bouří oblaka,
černá jak rakev,
jak plíce kuřáka…

Černá jak plíce mé.
Ležím a přemýšlím
ve stavech úzkosti:
Hyneme, tatínku,
hyneme, maminko,
hyneme…
Autor china white, 26.06.2007
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tento stav je mi velice znám...

26.06.2007 22:42:00 | Veru

hyneme....mas pravdu

26.06.2007 22:07:00 | JOLINAR4

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí