Uvědomuješ si to?

Uvědomuješ si to?

Anotace: Ani tuhle báseň by nepochopil.

,,Jsem unaven..."
Nic jiného neumíš?
Proč jak já slzy neroníš?

,,Promiň já nemůžu..."
Kolikrát jsi mi to už řekl?
A pak jinam utekl.

,,Slibuji ti..."
Už ti nevěřím.

Nebudu ti psát.
Na žádné otázky se tě ptát.
Nechávám to na osudu.
Copak jsem ta zoufalá?
Nic není jak jsem doufala.
Autor JOLINAR4, 27.06.2007
Přečteno 377x
Tipy 1
Poslední tipující: angel_s.r.o
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekna... moc...

27.06.2007 14:31:00 | qpal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí