bolest,nenávist, chlad??? vyberte si...

bolest,nenávist, chlad??? vyberte si...

Anotace: k tomu nemám co říct...

Ticho je všude kolem,
bojuji s velkým bolem.

Bol mi srdce hrozně svírá,
mé já se do sebe zavírá.

Život pro mě cenu ztratil,
znenadání se mi zkrátil.

I když je mi teprv tak málo let,
už nikdy mě nepotěší krásný květ,
ani, když ptáci budou pět.
Nenávidím celý svět!

Kdo pochopí duši mou?
Hrozně ráda se toulám tmou.

O přátele nestojím,
v mé duši je chlad.

Doufám, že jednou v životě,
najdu lásku snad.
Autor M.M.bird, 27.06.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí