odpověd...

odpověd...

Anotace: dorazí??:(

zmatek v hlavě je pořád častější,
jedna otázka čímdál silnější,
co je přednější?

Milovat nebo mít rád?
já se sebe pořád ptám jestli tě miluju,
znáš ten pocit, kdy se neznáš sám?
já nevím jestli tě miluju,
co když si to jen hloupe maluju na papír?
a tohle všechno si nalhávám abych vipadala líp??,
dej mi čas, tohle po tobě chci!
a ty zas:říkáš mi....
"Nechci pořád čekat"

Víš, já čekala celou tu dobu až se sem vrátíš,
a když si přijel,chceš hned odpověd?
Tak se vrať tam odkud jsi přijel,
a odpověd dorazí v zápětí hned!!

Ne!!
Já nedorazí, já pořád nevím: miluju??
Autor Mispul, 27.06.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí